Grubler ind i mellem over hvornår pladsen er fyldt op på den menneskelige hard-disk?
Det føles som om det hele kører lidt langsomt derinde, men til gengæld alt for hurtigt i den virkelige verden.
Skal holde styr på alt for mange ting, på samme tid, kalenderen altid for overfyldt og batteriet ved at være på LOW!
Hvor er den så den oplader? Har den mon gemt sig under samvittigheden et sted??????? Eller under omsorgen??? Leder stadig og har endnu ikke fundet den!
Ind i mellem kommer man op og trækker luft, for blot at dykke videre ned i det uendelige ocean af pligter, gøremål, ansvarlighed og alt for lidt af det sjove.
Idag blev der dog luft til lidt lyn-madlavning á la sydlige himmelstrøg:
Sprøde Aubergine pakker med surprice-fyld.
(Med kraftig inspiration fra "Sølvskeen")
2 auberginer skæres i store skrå skiver, der saltes og drypper af ½-1 time.
De skylles og duppes tørre inden de grilles i ovnen (eller på en pande, hvis man her én)
Så lægges der på en aubergine-skive, en skive røget "speck" eller skinke, lidt hakket persille, snittet hvidløg og en skive ost. Hos mig blev det en skive røget ost fra Holland, jeg havde i gemmerne. Øverst lægges så igen en skive aubergine.
Pres let sammen og vend i sammenpisket æg og derefter rasp blandet med salt, peber og lidt revet parmesan/Vesterhavsost.
Fyldet kan sikkert varieres i det uendelige.
Herlighederne steges sprøde på begge sider i en god portion olivenolie.
De kan serveres som en lækker forret eller en bid til en drink, men hos os blev de hovedmåltidet, serveret med råkost af selleri, æble og rigeligt citronsaft. Og med rugbrød til.
Dejligt igen at lave lidt ordentligt og spændende mad.
Håber "lufthullerne" bliver flere snart, Linda.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar