Madblogstoppen

onsdag den 24. april 2013

Fra 1 til 2 paver

Efter en meget turbulent tid, hvor pave huen og dertil hørende grydeske har været kastet helt væk - er jeg ved at kæmpe mig tilbage.

Der er stadig lang vej til pave tronen, og fokus på mine mad prioriterer er noget anderledes.

Maden hedder nu hurtig, billigt og nemt -
Og med fokus på at vægten fortsat går nedad.
I går blev det til en pastaret med blomkål og parmesan , persillen havde jeg glemt, så retten er noget bleg.

Blomkål skæres i skiver
Hvidløg og løg skæres i skiver
Det svitses uden at tage farve.
Kyllingetern kommes ved sammen med milda madlavningsfløde 7%, det smages til med salt og peber.
Kogt pasta vendes i og det hele varmes igennem.
Serveres med parmesanost og ristede mandler ( det var så her persillen skulle have været)
Smagte vidunderligt - velbekomme
Sofie <3
Det smagt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar