Der bliver spist mad her hos os... men fortiden er aftensmaden noget der bliver indtaget i en fart, og skal tilberedes i en fart - hvis det da overhovdet kan kaldes aftensmad - at vi alle er her sammen, er et særsyn.
Overlevelses mad består af nudler og sød chilisovs eller sandwich bestående af en hurtig klap med ost og skinke ( heldigvis borger, vores ugentlige leverance af Emmerys brød, lidt for kvalitten)
Men i aften, blev jeg nød til at få lidt grøntsager ind i måltidet.
Køleskabet bugner, også af grøntsager der skriger på at skulle bruges -
Så da manden havde medbragt nogle hjemmelavede pølser fra brugsen - blev det alt grønt i en pande.
Smager godt med god samvittighed -
Pølse gryde:
1 lille spidskål
3 slatne gulerødder
1 frisk hvidløg
1 løg
3 pølser
1 sjat japansk risvin
½dl vand
frisk kværnet peber og salt
Sådan gør du:
Lidt risvin kommes i panden og når det er varmt kommes, løg og hvidløg på panden.
Når det er svitses lidt, kommes pølserne ved - og steger med.
Gulerødder og forholdsvis fint snittet spidskål kommes ved, sammen med vandet.
Det hele koger sammen, til kålen er faldet sammen, med stadig sprød.
Velbekomme
Sofie
Ingen kommentarer:
Send en kommentar