Madblogstoppen

onsdag den 4. april 2012

I dag skule jeg have kage med til hundetræning, og hvad var mere nærliggende, end finde en påskekage i gemmerne.
Det blev til en citron(påske)muffin

Inspiret af en gammel opskrift gik jeg i kast med projektet.


Citron muffins (12 stk)

150 g smeltet smør
200 g sukker
3 æg
200 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
saft af en citron ( selvfølgelig økologisk)
skal af 1½ citron ( selvfølgelig økologisk)
50 g marcipan
glasur:
20 g smør
400 g flormelis
saft af 1 citron ( igen økologisk)
1-2 spsk. kogende vand
evt. gul eller orange frugtfarve

Sådan gør du:Rør smør og sukker sammen, tilsæt æggene, og rør godt. Sigt hvedemel og bagepulver ned i massen, og rør det godt sammen. Vend citronsaft, skal og marcipan-skal ned i dejen. Fordel dejen i muffinforme, og bag kagerne i en forvarmet ovn ved 180° i 25 minutter, men træk der er forskel på ovne.
 Lad dem afkøle, HELT.
Rør ingredienserne til glasuren sammen, til den er let tyktflydende. Smør glasur over kagerne, og pynt med et lille påskeæg - eller skal af citron

De blev rigtig gode - dejligt friske - Men, NOTE TIL MIG SELV - kagerne skal køles HELT af inden der kommes glasur på.

Varm kaffe og kage, gjorde godt efter en kold omgang træning.

God påske
Sofie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar