Madblogstoppen

søndag den 22. april 2012

Forårs-kærlighed

Jo, vi er her stadig og jo vi laver stadig mad og spiser det ikke mindst.
Senest lod jeg foråret "rule" i en traditionel ret, som er i høj kurs i vores famile.
Brændende kærlighed!!!
Jeg lavede en god mos tilsatte godt med selleri-persille, såvel fra fryseren og det der er kommet op i haven.
Til selve kærligheden brugte jeg:
4 løg
1 fennikel
1 tsk fennikelfrø
lidt olie og en skvat vand
250 g røget mørbrad fra Højer Pølser
1 bundt grønne øko-asparges
et par håndfulde blandede små-tomater
salt og peber

Løg og fennikel snittes fint og svitses i olie og tilsættes lidt vand. Lad det snurre lidt og kom fennikelfrøene i.
Mørbrad skæres i tern og tilsættes.
Knæk aspages og skær dem i mindre bidder, de skal kun lige i 1-2 minutter.
Smag til og server med tomat-drys.

Close-up og klar til servering.
Dét kan man da næsten kun komme i forårs-humør af, med alle de farver.
Og aftenens tallerken gav også lys i øjnene hos kæresten.
Lidt indre solskin, Linda

Ingen kommentarer:

Send en kommentar