Forleden havde jeg inviteret en kollega på hjemmegjort sushi. Den store mester bliver jeg nok aldrig, men jeg synes det er sjovt at lave -og tingene løber altid lidt fra mig, når jeg først går igang.
Her "husholdnings-film-nigiri" med rejer og rogn.
Mængder af Maki, her med asparges, lakserogn, mayo og mango.
Slagskibe med 3 slags rogn.
Lidt tryllen med rispapir, resten af fisken stegt med soya og honning plus grøntsags-rester.
Og selvfølgelig Nigiri´er med laks, tun og marlin.
Hun var nærmest ustoppelig............
Fadene var godt fyldte.
Og det blev maverne - nærmest til bristepunktet. Vi var kun to personer, men heldigvis kom en sulten kæreste til......
Og resterne blev til frokost dagen efter.
For desserten var næsten dén, jeg havde glædet mig allermest til at servere.
Chokolade-sushi fra Summerbird.
Det smagte dejligt til en kop te og der var skønne variationer med ingefær, rålakrids, mandarin og grøn peber. Syrlige saucer at dyppe i, lidt svære at få til at hænge ved chokoladen. Men vi fandt på lige at bide lidt af chokoladen og så dyppe - det virkede.
En god afslutning på middagen, som vi havde lidt sjov ud af.
Kan kun anbefales - også til jer ikke-sushi-elskere.
Linda
WOW, siger jeg bare, tror jeg er kommet til at forlægge min invitation ;-D
SvarSletKH
Birthe