Så det bliver som regel først efter dans, at vi får spist, og der skal det være nemt og hurtigt.
Derfor er der blevet indført suppedag om mandagen.
Suppe er bare skønt, alle de fantastiske grøntsager, der kan laves om til en skøn, varm omgang suppe.
Vi lagede ud med med en omgang græskarsuppe. Den er vanvitig nem, super flot farve, så man bliver helt glad i låget af den.
Græskarsuppe:
- 1 hokkaido græskar
- 2 løg
- 2 stk. rød peber
- 3 fed hvidløg
- 1 frisk chili
- 1 liter vand el. grøntssagsbouillon
- Olivenolie
- Salt & peber
- Cremefraiche
- Daggammelt brød
- Hvidløg
- Olivenolie
- Salt
Servér med en klat cremefraiche og croutoner. Retten skal være efterårsstærk i smagen - og så får man fuld udbytte af kontrasten med den kolde, milde cremefraiche. croutoner Gnid det tørre brød med hvidløg. Skær det dernæst i tern og rist på panden i olivenolie til de er sprøde og brune. Drys med salt og peber.
Mums, det er bare min yndlings-efterårssuppe :-)
SvarSlet@Sofie - Tusind tak for din mail. Og ja tak - det kan vi sagtens finde ud af. Er bare sådan bagefter med alt ting incl få besvaret mails. Så hav tålmod med mig :-)
Det er også min ynglings - bare farven gør en glad i låget :)
SvarSlet- Kender alt til at være bagefter med mails :)
Det lyder bare super
Sofie