Madblogstoppen

søndag den 30. oktober 2011

Kylling for store og små

Weekenden startede nærmest i torsdags - eller det vil sige, det skulle egentlig have været en stille og rolig koncert i Århus, sammen med storebroderen og niecen - men det udviklede sig til en sjov aften og det var vel mere morgen end nat, da jeg ramte hjemmet igen.



Det gjorde ligesom jeg kom lidt skævt ind på weekenden - lørdag stod den på aftenvagt, efterfølgende et veninde besøg, hvor fornuften dog sejede omkring kl 1, og jeg tog hjem i seng.

Derfor har søndag været en dag i uldsokker og natbukser. - Dog har jeg alligevel fået lavet lidt -  ugens 2 første brød er bagt, også har jeg fået prøvet de hvidløgssnegle jeg længe har skulle prøve, som er set her i blogverden - smagsprøven var fantastisk, i morgen skal de bruges til mandags suppen.

Så aftensmaden blev nuggets - nem, hurtigt og smager også godt når det hele skal gå lidt stærkt.

Opskrift på lækre hjemmelavede kyllinenuggets.
  • 450g kyllingesmåkød eller udskåret kyllingebryst
  • 1/2 dl revet parmesanost
  • 3 dl cornflakes
  • 1 æg
  • 1/2 tsk paprika
  • Salt og peber

Sådan gør du:
Cornflaks puttes i en frysepose og knuses efter behag. Parmesanosten rives og puttes fryseposen sammen med resten af krydderierne

Kyllingekøget skæres i småstrimler og vendes i æg.

Kyllingestykkerne puttes i fryseposen til paneringen og vendes grundigt, til panerignen hænger ved.

Steges i ovnen på en baeplade med bagepapir i ca 30 min ved 200g.
Serveringstips:
Krydderierne kan varieres efter smag og behag.

2 kommentarer:

  1. Uhmm, sprøde kyllingestykker, hvem kan stå for det? ;-)

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  2. Ja, det er altid et hit :)
    KH
    Sofie

    SvarSlet