Madblogstoppen

søndag den 16. oktober 2011

Cookies og mælk – eller ….

Jeg fik købt mig en stor pakke cornflaks, den anden dag.- Og da min morgenmad normalt ikke består af cornflaks med mælk, måtte jeg finde andre anvendelses muligheder.
Hvad er mere nærliggende end at begive sig ud i en omgang Crispy Chocolate Chunk Cookies - De er vanedannende gode – de er ikke sprøde, men bløde cookies, med en crispy,crunchy konsistens. De smager SKØNT.
Billede 849
  • 200g smør
  • 1½ dl brun farin
  • 1 dl sukker
  • 2 tsk vaniliesukker
  • 1 æg
  • 3 dl hvedemel
  • 1 tsk natron
  • ½ tsk salt
  • 3½ dl groft knuste cornflakes
  • 2½ dl havregryn
  • 200g hakket mørk chokolade
Sådan gør du:
Varm ovnen op til 190 grader. Pisk smør. farin, sukker, vaniliesukker og æg sammen i en stor skål, til den er luftig. Bland hvedemel, natron og salt i en anden skål. Rør melblanding, cornflakes, havregryn, chokolade og nødder godt sammen med smøret. Læg runde boller ud med 5cm mellemrum på en bageplade. Bages i 8-10 min eller til kagerne er gyldenbrune. Lad kagerne afkøle i 1 min. Tag dem af bagepladen, og lad dem afkøle på en rist.
familiemad-banner-468x60
Egentligt siger man mælk og cookies, men i dag bliver det friskpresset æblesaft …
Manden her i huset gik i går helt over gevind med vores saftpresser, og med lidt hjælp fra venlige sjæle, kunne jeg se projektet skride frem.
10 L friskepresset rødt, sødt og blødt æblesaft … uhmmmmm
Billede 860 Billede 855 Billede 856

Ingen kommentarer:

Send en kommentar