En gammel kending - kyllingebryst - i nye klæder. På svensk blev det til "Kyckling med Rödbetpesto"
Nye rødbeder i haven blev hevet op og kogt.
Rødbede-pesto:
150 g kogte rødbeder
50 g valnødder
1 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
1 dl Präst-ost (fra Castello)
1 dl raspolie
lidt salt og peber
De afkølede rødbeder, skæres i mindre skiver og kommes i en food-processor sammen med de øvrige ingredienser og blendes til en jævn pesto - med FANTASTISK farve.
Grøntsags-tilbehøret bestod af :
300 g blandede svampe, jeg havde kantareller og østershatte (nok lidt mere end 300 g)
1 løg
500 g squash
2 tsk timian
lidt smør/olie til stegning
1 dl hakket persille
salt og peber
Det hele svitses på en pande og vendes med friskhakket persille.
Kyllinge-fileterne brunes kort på panden og steges færdige i ovnen på 175 grader i ca. 15 minutter.
Retten serveres med rødbede-pestoen, ret farverigt pynt og en god kombination.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar