Madblogstoppen

onsdag den 10. august 2011

Du-og-jeg-mad

En af lyksalighedene ved at besidde et sommerhus er alle de hyggelige gæster der kommer forbi, sådan hen over sommeren.
Hos os lakker ferien mod enden og i aften stod den så på tunbøf med bladbeder i wok - kun til os to.

Bladbederne står flotte i haven og selvom vi pænt må dele dem med snegle, larver og andre grovædere, så er der rigeligt til os.
Aftenens høst blev skyllet grundigt og snittet.
Jeg snittede så:
3 cm frisk ingefær
1 chili
1 fed hvidløg
Det kastede jeg i wok´en med varm olie inden jeg tilsatte bladbederne.

Jeg ristede ca 1 dl sesam på en anden tør pande til det var gyldent og blandede det så i wokretten.
Jeg smagte til med
lidt hvid balsamico
1 tsk honning
salt og peber.
Tunbøffen fik 1½ minut på hver side og var helt plain, let pink og perfekt. På det ristede brød er lidt avocado rørt med limesaft, salt og peber.

Enkelt og helt dejligt .

2 kommentarer:

  1. Lækker måde at bruge bladbeder på :-)

    SvarSlet
  2. Ja, tak skal du have. Jeg laver dem ofte i en flødestuvning, men måtte prøve lidt mindre kalorierigt.
    Hilsen Linda

    SvarSlet