Jeg har aldrig været den store fan af Lene Hansson og hendes principper. Det sker dog, at jeg falder over opskrifter jeg syntes er spændende og som skal prøves af.
Sådan var det med Rødbedepasta, en lækker hverdagsret fundet inde på Urtekrams hjemmeside.
Jeg var på jagt efter en god vegetariskret, som også kan bruges som tilbehør til dem der bliver nød til, at have den daglige dosis dyr.
Du skal bruge:
75 g økologisk fuldkornspasta pr. person
50 g rødbede pr. person ( her brugte jeg betydeligt mere)
100 g squash pr. person ( også kom der mere i )
½ tsk. økologisk karry
1 spsk. økologisk sojasauce ( jeg brugte Tamari)
1 tsk. økologisk bouillon
Sådan gør du:
Pastaen koges efter anvisningen på pakken, skylles med koldt vand og dryppes af. Rødbede og squash rives på et groft rivejern. På en stegepande eller i en wok blandes nu pasta, rødbede og squash samt karry, soja og bouillon. Lad retten småstege i ca. 10 minutter under omrøring.
Der kan serveres en grøn salat til – her kom der også et par dunser til, den der trængte til det.
Det smagte himmelsk og var nemt og hurtigt at tilberede.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar