Den ældste og jeg var alene hjemme – først var jeg fristet til, at hoppe over og snuppe et stykke brød.
Fik hanket op i mig selv og stukket hovedet i køleskabet, for at se hvad det kunne blive til.
Det blev til æg, salattern med chili & oregano, skinketegn og et bundt grønne asparges
Dette blev omsat til en omelet for to …
Nemt og hurtigt – og ikke mindst velsmagende.
Omelet
2 æg pr. person
100 g salattern
skinketern
1 bundt asparges
salt
Sådan gør du:
slå æggene op i en skål og pisk dem let sammen, med salt.
Hæld det på en varm pande, når æggene har sat sig lidt kommes skinke og salattern ved.
Aspages er kogt i spilkogende vand i 2-3 min – når de er skåret i små stykker kommes de ovenpå omeletten.
steger ved ikke for høj varme – sørg for at løsen omeletten ind i mellem.
Du kan komme alt hvad du lyster på – en nem og hurtig frokostret eller nem aftensmad,
Spise et godt stykke rugbrød til
Ingen kommentarer:
Send en kommentar