Desværre nåede vi ikke at indtage de mange små caféer, restauranter og bryghuset i denne omgang. Men jeg har lovet mig selv, at vi snart kommer igen.
Med hjem i baggagen havde vi selvfølgelig lidt råvarer til at tilberede én, for mig, sommer-klassiker, der for alvor sætter gang i fornemmelsen af at NU er sommeren kommet:
Nye kartofler med persille, smør og Matjesfilet´er.
Jeg plejer at bruge dild til denne ret og komme lidt i gryden til kartoflerne, når de koges, men der var frisk bredbladet persille. Så den vandt.
Matjesfilet´erne fåes på dåse i de fleste supermarkeder.
Værs´go - så er aftensmaden klar. Med en lille klat smør til.
Helt enkelt og serveret med rugbrød på terrassen i sommerhuset - hvad mere kan man ønske sig?
HAPS! Fåes bare ikke bedre. Også importeret fra Samsø.
Ej, hvor ser det godt ud!! Har dog aldrig smagt matjesfileter :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe